Yhen Illan Juttu-ostostapahtuma 31.3.

YHEN ILLAN JUTTU on koko kaupunkikeskustan yhteinen ja iloinen ostostapahtuma, joka korvaa kevään Pimeän Kaupan Illan. Illan aikana on luvassa pieniä ja suuria elämyksiä, jotka tapahtuvat vain tämän yhden illan aikana!

OHJELMA PE 31.3.2023

klo 17-20 Munajahti! Yllätysmunia on piilotettu ympäri kauppapaikan yleisiä tiloja, jotka pitävät sisällään etuja ja palkintoja!

klo 18-20 Pääsiäispupu ilahduttaa perheen pienimpiä – voit myös ottaa kuvan pupun kanssa!

klo 17-20 Lastenmaailma, pomppulinna ja Partiolaisten Yhen Illan kahvila palvelee 2.kerroksen takaosassa

klo 18.30 Live-musiikkia: Ensimmäinen Hämeen Ääni-kilpailun voittaja, laulava bussikuski Jaromir Jokinen esiintyy 2.kerroksen tapahtumalavalla

klo 19.00 Live-musiikkia: Tv:stä tuttu ja ajankohtainen Aku Keinonen*

klo 19.30 Live-musiikkia: Ensimmäinen Hämeen Ääni-kilpailun voittaja, laulava bussikuski Jaromir Jokinen esiintyy 2.kerroksen tapahtumalavalla

Myymälöissä Oranssina Hehkuvia Hintoja koko illan ajan!

Illan juontaa 30-vuotis taiteilijajuhlaa viettävä laulaja Heidi Kyrö!

*Aku Keinonen (23) on hämeenlinnalaislähtöinen muusikko, joka opiskelee tätä nykyä ammattimuusikoksi Helsingin Pop&Jazz Konservatoriossa. Hän on opiskellut tätä ennen Hämeenlinnan Sibelius-Opistossa ja vuonna 2021 suorittanut varusmiespalveluksensa Puolustusvoimien Varusmiessoittokunnassa laulusolistina. Kevään aikana TV:stäkin tutuksi tullut laulaja on julkaissut omaa musiikkia omakustanteena yhden EP:n verran. Keinosen musiikki on laulaja-lauluntekijä-henkistä ja maanläheistä.

Sydämellisesti tervetuloa elämyksellisille ostoksille koko perheen voimin!

Julkaistu 22.03.2023