YHEN ILLAN JUTTU 8.4.

ALKU ELÄMÄSI SUHTEELLE?

Yhen Illan Juttu 8.4. -keväinen ostostapahtuma ensimmäistä kertaa Hämeenlinnan kaupunkikeskustassa ja tositarkoituksella!

OHJELMA

klo 17-20 Hämeenlinna-Vanajan seurakunta vierailee: Kukko viihdyttää perheen pienimpiä (klo 17-18) ja osaan liikkeistä on piilotettu pääsiäismunia, jotka pitävät sisällään myymälöiden alekoodeja! Lisäksi illan aikana mahdollisuus käydä keskustelemassa seurakunnan henkilökunnan kanssa mieltä painavista asioista.

klo 18-19 Hämeenlinnan Teatteri vierailee ja kertoo ohjelmistostaan – näyttelijöitä roolivaatteissa ja mahdollisuus päästä heidän kanssaan yhteiskuvaan!

klo 18.30 Tanssikoulu TR Studion tanssiesitys TR UC Minit* Näe ensimmäistä kertaa!

klo 19 Live-musiikkia: artistivieraana Paul Elias**

klo 19.30 Tanssikoulu TR Studion tanssiesitys TR UC Sparks* Näe ensimmäistä kertaa!

klo 20 Live-musiikkia: artistivieraana Paul Elias**

Suurin osa myymälöistä avoinna klo 21 asti

Juontajana Peter Petro

YKSI ILTA VOI MUUTTAA KAIKEN – TULE JA IHASTU!

*TR UC Minit

7-10v innokkaista tanssijan aluista koostuva hip hopin pienryhmä, jotka ovat harrastaneet tavoitteellisesti viime syksystä lähtien. He treenaavat hip hopin lisäksi showtanssia ja akroa ja osa kilpailee myös showtanssissa! Ryhmän ihan ensimmäiset kilpailut ovat 10.4., ja tämä on myös ryhmän ensimmäinen yhteinen esiintyminen!

*TR UC Sparks

10-12 vuotiaista tanssijoista koostuva katutanssin pienryhmä, joka kilpailee hip hop ja street sarjoissa. Ryhmä on tanssinut yhdessä syksystä 2020 lähtien ja he treenaavat monipuolisesti n. 6-8h viikossa. He ovat ehtineet kilpailla hip hopin lapsisarjassa kolme kertaa, joista tuliaisina on yksi voitto ja yksi hopea! Tämä koreografia näkee tapahtumassa ensiesityksensä ja sillä kilpaillaan kevään kisakausi joka heillä alkaa sunnuntaina Seinäjoella.

**Paul Elias

Helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä sekä multi-instrumentalisti Paul Elias julkaisi debyyttialbuminsa sooloartistina syksyllä 2020. ”Luonnonvoimii” sisältää tarinoita, jotka ovat syntyneet artistin oman elämän pohjalta viimeisten viiden vuoden ajalta. Levyltä lohkaistiin useampi hyvän vastaanoton saanut single, joista esimerkkeinä radiosoittoon päätyneet Mitä sil on välii ja Muistuta mua.

Universal Musicille levyttävä multitalentti nousi suuremman yleisön tietoisuuteen jo ennen soolouraansa, vaikuttamalla Satin Circus -yhtyeessä. Oman soolouransa lisäksi hän on tehnyt musiikkia myös muille artisteille. Tällä hetkellä hän työstää toista sooloalbumiaan, jolta on jo ilmestynyt singlet Sanat takas sekä Pimeän värit. Artistia nähtiin myös syksyn 2021 Selviytyjät Suomi -tuotantokaudella. Kaiken lisäksi hän julkaisi alkuvuodesta 2022 uuden biisin Kato kun mä meen, joka on mukana keväällä ensi-iltansa saavassa draamaelokuvassa Toinen mies.

Julkaistu 21.03.2022