Tekijä 2014

Työllistymisen, oppimisen ja verkostoitumisen hämäläinen suurtapahtuma, Tekijä2014, kokoaa yhteen alueen opiskelijat ja yritykset tiistaina 4.2.2014 klo 10.00 – 17.00.

Tapahtuma toimii työn ja tekijän avoimena keskustelufoorumina. Tapahtumassa on mahdollisuus myös esitellä ensi kesän kesätyöpaikkoja yhteistyössä Hämeenlinnan kaupungin Nuorta ei jätetä –kampanjan kanssa, jossa jälleen työsetelikäytäntönä tuetaan  nuorten kesä- tai muuta työllistymistä.

Tekijä2014 -tapahtuma järjestetään tämän muotoisena ensimmäistä kertaa. Tapahtuma kokoaa yhteen aiempina vuosina toteutetut opinto- ja rekrymessut. Voimat päätettiin yhdistää yhdeksi tapahtumaksi, koska on kaikkien etujen mukaista välittää keskitetysti tietoa alueen oppilaitosten tarjoamista opiskelumahdollisuuksista ja saada työmarkkinoille valmistuvat osaajat ja työnantajat kohtaamaan sekä mahdollisesti heti solmimaan kontakteja.

Tekijä2014 -tapahtuma tuodaan tällä kertaa yrityselämän keskelle, kauppakeskukseen.

Tapahtumaan odotetaan n. 1000 osallistujaa, opiskelijoita tapahtumaan tulee mm. peruskouluista, lukioista, HAMKista sekä Koulutuskuntayhtymä Tavastiasta ja Kiipulasta. Tapahtuma tuo yritykset ja työelämän lähelle opiskelijoita, jolloin työnantajat pääsevät kohtaamaan opiskelijat heidän omassa ympäristössään.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Kehittämiskeskus Oy Häme, Hämeen kauppakamari, Hämeen TE-toimisto, EURES, HAMK, Koulutuskuntayhtymä Tavastia, Kiipula ja Kauppakeskus Tavastila.

Tervetuloa!

Julkaistu 09.01.2014