Rento Design muutti Kauppakeskus Tavastilaan

Kierrätysmuotia ja -sisustusta myyvä Rento Design muutti tammikuussa uusiin tiloihin Kauppakeskus Tavastilaan. Liikkeen valikoimissa pysyy edelleen kierrätetyistä lehdistä käsityönä valmistetut Read it ’n’ wear it -laukut ja pussukat sekä rouhea industrial-tyyli ja kierrätystuotteet huonekaluissa ja sisustuksessa.

Olemme erittäin iloisia siitä, että Tavastilassa on aktiivinen yrittäjäyhteisö ja on mukava olla mukana suunnittelemassa erilaisia tapahtumia yhdessä muiden yrittäjien kanssa, yrittäjä Ulla Harju kertoo.

– Toivomme, että paikallisia yrityksiä nostettaisiin enemmän esille ja että hämeenlinnalaiset löytäisivät tiensä myös erikoisliikkeisiin, Ulla Harju toteaa.

Uuden liiketilan rinnalla Rento Design pyörittää edelleen myös verkkokauppaa. Lisäksi tänä vuonna yritys keskittyy enemmän yritysmyyntiin liikelahjapuolella.

– Meillä on tuote, jota ei saa muualta – voimme tehdä liikelahjat yrityksen vanhoista, vaikkapa roskikseen menevistä esitteistä. Näillä tuotteilla on tarina ja samalla ne tukevat kestävää kehitystä.

Lisätietoja:
Ulla Harju
puh. 040 834 3838
ulla@rentodesign.fi
www.rentodesign.fi

Rento Design
Kauppakeskus Tavastila, 2 krs.
Ma-pe 9-18
La 10-15

Julkaistu 29.01.2015