Lidl on nyt avattu!

Lidlin 149. myymälä Suomessa avasi ovensa Hämeenlinnassa torstaina 18.2.2016 klo 8. Kauppakeskus Tavastilaan valmistunut myymälä hurmaa uusimmalla, värisävyiltään hillityn harmaalla Lidl-ilmeellä. Pohjaratkaisussa on huomioitu suomalaisten asiakkaiden toiveet: liikkuminen avarilla käytävillä on vaivatonta, ja tuotteet löytyvät hyllyiltä helposti.

Lidl jatkaa myymäläverkostonsa laajentamista Suomessa. Kauppakeskus Tavastilaan avattu myymälä on Hämeenlinnan kolmas ja ensimmäinen keskusta-alueella.

– Olemme iloisia saadessamme Hämeenlinnaan uuden Lidl-myymälän. Asiakasvirtamme ovat kasvaneet tasaisesti, ja asiakkaat olivat odottaneet ja toivoneet Lidliä pitkään Hämeenlinnan sydämeen. Myymälämme lunastaa monen hämeenlinnalaisen toiveen Lidlin helposta saavutettavuudesta, kertoo aluepäällikkö Janne Ikonen .

Tavastilan-myymälä on toteutettu sisätiloiltaan uusimman Lidl-ilmeen mukaisesti; vastaavantyyppistä ulkonäköä edustavat myös muun muassa viime vuonna avatut Loimaan ja Ulvilan myymälät. Avarat käytävät, suomalaisten asiakkaiden toiveiden mukainen tuotesijoittelu sekä kauttaaltaan hillityn harmaa värimaailma takaavat miellyttävän asiointikokemuksen. Lisäksi tunnelmaa luovat muun muassa tuoteryhmäteemaiset tekstit ja kuvat. Esimerkiksi pullonpalautuspisteellä kuvat kertovat havainnollistavasti PET-pullojen raaka-aineen kierrosta.

Lidl panostaa ympäristöystävällisyyteen ja henkilökunnan tiloihin

Lidl on aina huomioinut rakentamisessaan ympäristöystävällisyyden ja energiatehokkuuden.

Tavastilan-myymälässä muun muassa kylmäkalustus ja valaistus vastaavat 2010-luvun ympäristövaatimuksiin. Valaistus on toteutettu kokonaisuudessaan led-lampuin, ja kylmälaitteiden tuottama lämpö kerätään hyötykäyttöön.

Tavastilan-myymälässä on panostettu myös henkilökunnan sosiaali- ja taukotiloihin, joista on tehty modernit ja viihtyisät.

– Asiakasmäärien kasvaessa myös myymälähenkilöstömme määrä kasvaa, joten haluamme jatkossa tarjota työntekijöillemme entistä paremmat työ- ja sosiaalitilat, kertoo myyntipäällikkö Mikko Laanniemi .

Tavastilan-myymälä työllistää 22 henkilöä, ja myymäläpäällikkönä toimii Arja Nieminen . Myyntipinta-alaa on noin 1400 neliömetriä.

Lidl-Tavastila ottaa heti käyttöön pidennetyt viikonloppuaukiolot

Lidl kokeilee parhaillaan laajennettuja viikonloppuaukioloaikoja, jotka ovat maaliskuusta alkaen käytössä 16 Lidl-myymälässä ympäri Suomen. Tavastilan-myymälässä viikonlopun aukiololaajennus otetaan heti käyttöön: myymälä on avoinna arkisin 8–21, lauantaisin 8–21 sekä sunnuntaisin 11–19. Perjantaina 19.2. Tavastilan-myymälä on poikkeuksellisesti avoinna tuntia pidempään, kun Hämeenlinnassa vietetään Pimeän kaupan yötä.

Avajaisviikolla ohjelmaa lapsille

Avajaisviikolla Tavastilan-myymälässä vietetään 20.2. lastenlauantaita klo 10–16. Tällöin myymälässä vierailee Lidlin oma maskotti Lido-lohikäärme ja jaossa on ilmapalloja. Lapset voivat myös osallistua Mestari myymäläetsivä -aarteenetsintään, johon osallistumisesta saa palkinnon.

Lisätietoja: Mikäli haluatte lisätietoja tai käydä kuvaamassa uutta myymäläämme, olettehan yhteydessä viestintäpäällikkö Pilvi-Sisko Riikoseen, p. (09) 2345 6400, media@lidl.fi.

Julkaistu 20.02.2016