ARMASTA AIKAA – LAHJA VALMISTUNEILLE

Kauppapaikka Tavastila ja Kaupunkikeskustayhdistys ry kokosivat talkooporukan tekemään lahjan poikkeuskevään ylioppilaille, valmistuneille ja peruskoulunsa päättäville.

Kesäbiisi Armasta aikaa kuvattiin ja äänitettiin Kumutalossa Hämeenlinnassa. Biisi on julkaistu keskiviikkona 27.5.2020 Spotify-palvelussa.

Kappaleen esittävät hämeenlinnalaiset artistit Näkemysero eli Juuso Kukkola ja Heidi Kyrö.

Mukana talkoissa olivat myös Pieni Mediatalo ja Kaisan Kukka.

– Idea nimenomaan on antaa pieni lahja biisin muodossa poikkeuskevään valmistuville sekä opiskelijoille, jotka ovat lomansa ansainneet, kertoo ideanikkari Miikka J. Anttila, Kauppapaikka Tavastilasta.

Kauppapaikka Tavastila laittoi homman nopeasti käyntiin keräten yhteistyökumppanit kasaan – onhan yksi Tavastilan arvoista paikallisen kulttuurin tukeminen. Siitä tulee myös Tavastilan slogan ”Sydän mukana”, jatkaa Anttila.

Kommentteja Armasta aikaa -tuotantotiimiltä

Hyviä projekteja!, kertoo Näkemysero eli Juuso Kukkola prosessista.

Miikka J. Anttila pyysi mua pari viikkoa sit tekeen Suvivirren uusiksi. Kuulosti hyvältä projektilta ja kirjotin tekstin. Mikke Neuvonen tuotti samaan rytäkkään biitin. Nopee demo kasaan ja kysyttiin Heidi Kyröä mukaan. Sit käytiinkin jo seuraavalla viikolla äänittää biisi ja kuvaa video Touko Helasen studiolla.”

#armastaaikaa

Julkaistu 28.05.2020