20 vuotta yrittäjänä naisellisella alueella

Siro Alusasuliikkeen Anne Kallio-Lehtimäki 20 vuotta yrittäjänä naisellisella alueella.

Tiistaina 12.7. esitettiin Tavastilassa upea alusasujen muotinäytös. Näytös järjestettiin Siro Aluasuliikkeen omistajan, Anne Kallio-Lehtimäen 20-vuotisen yrittäjäuran kunniaksi. Jo vuonna 1953 perustettu Siro on toiminut kauppakeskus Tavastilassa vuodesta 2007.

Pitkäaikainen asiakas Ann-Mari Salokero kertoo tutustumisestaan Anne Kallio-Lehtimäkeen ja asiakassuhteestaan.
– Tutustuimme Annen kanssa Hämeenlinnan Nuorkauppakamarin toiminnassa. Yrittäjien ja liike-elämässä toimivien verkostoituminen kannattaa, sillä yhteisiä projekteja hoitaessamme samalla syntyi ystävyys ja asiakkuussuhde.

Jos käväisemme pintaa syvemmällä ja kysäistäänpä, mikä Siron konseptissa oli Ann-Marille mieleen?
– Esimerkiksi oikeankokoisten ja hyvin istuvien liivien hankkiminen ei ole helppoa, mutta Sirossa siitä on osattu tehdä asiakkaalle helppo ja miellyttävä kokemus. Oikeastaan annan vain väritoiveen – Anne ja Siron henkilökunta tuo minua miellyttäviä malleja sovitettavaksi. Mitä tutummaksi olemme tulleet vuosien varrella, sitä sujuvampaa on asiointi .

Ann-Mari, mitä asioita arvostat ja vaadit, kun asioit Sirossa?
– Arvostan sitä, että minut ja toiveeni tunnetaan; mitä kannattaa tarjota ja mitä ei. Haluan kestäviä ja hyvälaatuisia tuotteita. Arvostan sitäkin, jos minulle rehellisesti sanotaan,  kun joku malli ei ole minulle sopiva.

Eikös se ole ihan sama, mitä alle laittaa, kun eivät päälle näy?
– Ei todellakaan. Kun on hankkinut oikeanlaisen alusasukokonaisuuden, johon on itse suorastaan rakastunut, tuntuu myös seuraava vaatekerros monin verroin paremmalta. Kyllä onnistunut pukeutuminen alkaa jo alusasuista.

Mutta jos tarjousmarketista saisit vaikka neljät yksien hinnalla, mikset hankkisi sieltä?
– Kaikella kunnioituksella, mutta viittaan edellä sanomaani: laatu, palvelu ja luottamus!

Laatutuote on laatutuote, mutta ilmeisesti se ei yksin riitä. Hyvän yritysimagon kehittämiseen tarvitaan pystyviä ihmisiä. Kuvaile Anne-Kallio Lehtimäkeä yrittäjänä?
– Anne on sinnikäs yrittäjä. Mikään ei jää puolitiehen vaan hän hoitaa hommat laadukkaasti loppuun asti. Anne on omalla persoonallaan onnistunut rekrytoimaan sellaisia myyjiä, jotka osaavat samassa hengessä edistää Siron hyvää imagoa. ”Vaikea asiakas” on Annelle vieras käsite, hän palvelee kaikkia asiakkaita tasavertaisesti ja arvostuksella.
– Annen ja koko Siron henkilökunnan valoisuus ja iloisuus on herkästi tarttuvaa. Liikkeeseen on aina mukava mennä, kun tietää, että sinusta aidosti välitetään, tunnustaa Ann-Mari Salokero.

Julkaistu 12.07.2011